Miniferie Danmark med egen bil

shutterstock_10797577

Hvis man gerne vil invitere familien på en miniferie Danmark, så er det nemt at leje et sommerhus i området, hvor man vil afholde ferien. Dette kan nemt gøres online f.eks. hos det store udlejningsbureau DanCenter, idet deres hjemmeside har over 5.000 sommerhuse at vælge imellem. Det er ideelt at afholde en miniferie Danmark, når man kombinerer et lejet sommerhus med egen bil. Med egen bil kan man på få timer bringe hele familien og bagagen fra hjemmet og ud til sommerhuset, og her kan man så tilbringe nogle dage sammen under hyggelige og komfortable omgivelser.

Frihed med et sommerhus

At leje et sommerhus er både nemt, billigt og effektivt, og der er flere fordele ved at vælge et sommerhus, når man påtænker en miniferie Danmark frem for at holde kroferie eller hotelferie. Der findes også muligheden for private udlejninger via Airbnb, men fordelen ved at vælge sommerhus er især disse fordele:

  • Masser af sovepladser til hele familien.
  • Masser af faciliteter.
  • Masser af seværdigheder og attraktioner.
  • Strand i området.
  • Man kan hygge med familien i rolige omgivelser.
  • Man kan opretholde privatlivets fred.
  • Gode wellness muligheder herunder pool, spa og sauna.
  • Man kan leje sommerhuse overalt i Danmark.
  • Det er billigt at leje sommerhus.

Økonomien ved at leje sommerhus

Det er selvfølgelig billigere at bo i telt og tage på en cykelferie frem for at komme i bil og leje et sommerhus, men disse to typer ferier kan jo slet ikke sammenlignes, og det er især mere børnevenligt at bo i et luksuriøst sommerhus, hvor alle i familien kan slå sig løs og bruge stedets mange faciliteter.

Men hvis man regner på udgifterne, så er det en del dyrere at bo på kro eller hotel frem for at leje et sommerhus med tilsvarende adgang til faciliteter. At leje en ferielejlighed eller privat udlejning via Airbnb er også dyrt og svært at sammenligne, da disse sjældent giver adgang til mange faciliteter.

Man kan også vælge alternativet at bo på campingplads i en campingvogn, hvilket måske er lidt billigere men ofte noget mindre komfortabelt. Når man lejer sommerhus kan man normalt nøjes med at leje fra 2 dage og opefter, så dette kan blive en herlig weekendferie.

Lejepriserne varierer jo alt efter størrelse, stand, lejeperioden samt sommerhusets beliggenhed, men man kan faktisk finde mange gode tilbud på lækre sommerhuse, der kan lejes for under 1000 kr. om ugen og opefter. I højsæsonen plejer det dog at være normalt med mindst 7 dages lejeperiode, men udenfor højsæsonen er udlejerne ofte meget mere fleksible og med billigere lejepriser pr. dag.