For mange familier er Gran Carina den perfekte ferie

De Kanariske Øer er blandt de absolut mest velbesøgte turistdestinationer for danskere og mange andre europæere. De Kanariske Øer er en spansk øgruppe på 7 øer, der ligger mellem Spanien og Afrikas Vestkyst. I dette område er der sol og varme året rundt, og man kan flyve hertil på få timer. Det gør øerne meget populære, og de største og mest kendte Øer er Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Spies Rejser er førende med rejser til Gran Carina og de øvrige Kanariske Øer, idet de har aftaler med alle de store luksushoteller, således I kan vælge den charterrejse og hotel, der passer efter jeres ønsker om beliggenhed, pris og faciliteter. I kan derfor på nettet finde yderligere oplysninger om feriestedet, priser samt booke billetter, således I kan forberede den perfekte ferie. I det følgende fokuseres der især på at beskrive øen Gran Canaria.

Generelt om De Kanariske Øer

Gran Carina er den næststørste ø af De Kanariske Øer, og øen er meget populær blandt turisterne, hvilket skyldes de mange attraktioner på stedet. Alle øerne har et varmt og solrigt klima hele året, og alle øerne har også masser af lange gyldne sandstrande, så rammerne er i orden for en komfortabel luksusferie på hotel på De Kanariske Øer.

På de største øer er der også gode indkøbsmuligheder, dejlige restauranter og caféer samt et spændende natteliv med diskoteker, barer og natklubber. Der findes aktive vulkaner på øerne, og landskabet er således meget varieret, idet der findes frodige dale men også golde ørkener samt strande og bjerge indenfor korte afstande. Der er også masser af eksotiske dyr og plantearter, hvilket også tydeligt fremgår i de mange nationalparker på øerne.

Seværdigheder på Gran Carina

På øen Gran Carina kan hele familien se frem til alle former for seværdogheder og attraktioner. I kan opleve storbyliv i Las Palmas, besøge forlystelsesmetropolen Playa del Inglés samt slappe af i den rolige ferieperle Puerto de Mogán på den solsikre sydkyst. I bør overveje området, da stedte her har den perfekte kombination af fine strande og gode hoteller. Der er især fem attraktioner, som I bør besøge på turen til Gran Carina:

  1. De charmerende byer på vestkysten herunder Puerto de las Nieves, der især er kendt for nogle af øens bedste fiskerestauranter. Inde i dalen finder man den 500 år gamle idylliske by Agaete, der er omgivet af stejle skrænter og farverige blomster. Hvis I har lejet bil og også kommer forbi Aldea de San Nicolás på kystvejen, så bør I besøge den botaniske have her, og I vil også kunne se vulkanen ved byen Gáldar. Her findes der interessante hulemalerier fra guanchernas-tiden.
  1. I kan opleve den kanariske hverdag i fiskerbyen Arguineguin, hvor I især bør besøge tirsdagsmarkedet, hvor I kan shoppe alt lige fra sko, tasker og sølvsmykker til frisk frugt.
  1. Hovedstaden Las Palmas er en kombination af strandliv og bypuls med moderne tapasbarer, butikker samt grønne parker. Byen kaldes faktisk for Spaniens svar på Rio de Janeiro. Her kan man også betragte den gamle, historiske bydel La Vegueta med blandt andet den mægtige Santa Ana-katedral fra 1400-tallet. I finder de bedste shoppingmuligheder på Avenida Mesa y Lopez i bydelen Santa Catalina. Karnevalet i Las Palmas er årets skøreste fest, der finder sted i februar-marts måned hvert år.
  1. Midt på Gran Canaria i mere end 1500 meters højde troner Cruz de Tejeda op blandt bjergtoppe og grønne daler. Dette stenkors er øens geografiske midtpunkt, og herfra finder man en storslået udsigt.
  1. Amadores-stranden er uden tvivl én af øens lækreste strande, da vandet er helt roligt her på grund af to moler, der fungerer som beskyttende bølgebrydere.