Find Mexico rejser på nettet

shutterstock_552444256

Mexico ligger langt fra Danmark, og her er både klima og kultur en del anderledes end Nordeuropa, så man bør som turist være klar til en form for kulturchok, på samme måde som når man besøger andre turiststeder rundt omkring i verden.

Mexico er nemlig et populært rejsemål, da man her både kan nyde det herlige varme klima samt de lækre kridhvide badestrande, og der findes masser af oplevelser i byerne samt ude i den vilde jungle. Der findes flere rejsebureauer, der averterer med Mexico rejser, og man finder gode tilbud på internettet, hvor man også kan sammenligne priserne samt indholdet af rejsen.

Man kan starte med at hente inspiration og priser på Mexico rejser hos Svane Rejser, der netop har specialiseret sig i at tilbyde rejser til Amerika og de nærliggende øgrupper i området. Man kan finde priser og informationer om Mexico og de mest populære turistdestinationer, og her er virkelig en mulighed for at forkæle sig selv og den nærmeste familie med en ferierejse, man aldrig vil glemme men huske for de mange enestående minder.

Oplevelser på en typisk rejse til Mexico

Man bestemmer naturligvis selv, om man vil have følgeskab af en dansk rejseleder eller ej, men på den måde får man jo muligheden for at stille spørgsmål og dermed udnytte rejselederens mange erfaringer om området, således man udnytter tiden optimalt og får de bedst mulige oplevelser på ferien.

Man oplever mest på en rundrejse i det store land, der jo byder på både bjerge, ørkener, sandstrande, storbyer, pyramider og jungler. Klimaet er dejligt varmt hele året, og man vil kunne nyde landets kulturarv men også deres strande herlige badevand, hvor man vil kunne se både havskildpadder og smukke koralrev.

Man bør for eksempel besøge de imponerende Maya pyramider i Chichen Itza, men man bør også tage på sightseeing i storbyerne og betragte den daglige stemning, der emmer af et pulserende byliv med smukke bygninger i bybilledet.

Storbyen Mexico City

Man kan læse mere om millionbyen Mexico City her, men generelt kan man sagtens holde hele ferien i denne storby, da der her findes seværdigheder og turistattraktioner til alle. Man kan eventuelt tage på smutture til de omkringliggende jungler og turistattraktioner, som der findes tusindvis af i området.

Der findes et utal af museer, unikke bygningsværker samt oplevelser for folk, der gerne vil boltre sig med vandsports aktiviteter mm, og hvis man er naturinteresseret, så findes der masser af interessant dyreliv samt planteliv især i de mange jungler men også i haverne.

Inde i selve Mexico City kommer man nemmest rundt omkring ved at benytte sig af det udbyggede metroanlæg, der omfatter ikke mindre end 170 stationer. De mest kendte seværdigheder i hovedstaden Mexico City er:

  • Parken Chapultepec med historisk museum samt zoologisk have.
  • Metropolitan katedralen med sin smukke arkitektur.
  • Kanalerna i Xochimilco.
  • Den berømte boulevard Paseo de la Reforma.
  • Bydelen Coyoacan med det hyggelige restaurant miljø.
  • Bydelen Xochimilco med de mange kanaler (chinampas).
  • Statuen El Caballito af spanioleren Carlos IV til hest.
  • National Museum i Mexico City (Museo Nacional de Arte) men kaldes MUNAL.
  • Byens operahus er Palacio de Bellas Artes (opera samt klassisk musik og dans).
  • Estadio Azteca er byens fodboldstadion, og fodbold er en vigtig del af kulturen.