Oplev eventyret i Afrika

Man burde kalde Afrika for det glemte kontinent, for alle andre kontinenter har mange flere turister end Afrika har, og det skyldes måske stedets ry for fattigdom og sygdomme, men faktisk kan en tur til Afrika give dig masser af oplevelse og spænding i forhold til de fleste andre turiststeder rundt omkring i verden. Man kan også tage frivilligt arbejde med afrikanske børn, da man derved dels udretter noget godt men stadig får masser af oplevelser på rejsen.

Afrikas mange seværdigheder

Afrika er et meget stort kontinent mad mange lande og fremmede kulturer, så her kan man få oplevelser af enhver art, da der både findes masser af luksushoteller og badestrande, imponerende bjerge, floder, savanner og jungler, så man i Afrika kan man desuden tage på safari i et vildtreservat, hvor man kan møde masser af vilde dyr. Nationalparkerne er også yndede turistmål, da Afrikas natur og dyreliv er ganske enestående.

Man kan tage til Egypten og opleve storbyen Kairo samt de berømte pyramider, mens man ved andre lande kan komme ud i vildmarken og møde vilde dyr i naturen. En sejlads på Nilen med udsyn til fantastiske vandfald eller den store Victoriasø er også storslåede oplevelser, men man skal ikke komme for tæt på krokodillerne.

Afrikas højeste bjerg hedder Kilimanjaro, og det er absolut et glimrende mål at besøge, især hvis man er til bjergbestigning. Man kan møde både beduiner, hottentotter, buskmænd og nomader, så dermed kan man ikke undgå at mode helt fremmede kulturer på rejsen.

Frivilligt arbejde med børn

Afrika er et meget fattigt kontinent, som mange derfor rejser til for at gøre en indsats i form af ulønnet og frivilligt arbejde. Dt er især unge mennesker der rejser på backpacker safari for at opleve safari, dyreliv, bushcamps, savanne, rafting, sandboarding i nogle uger, hvorefter man tager frivilligt arbejde på både skoler, hospitaler og børnehjem. Afrika har mange epidemier og dårlig lægehjælp, så derfor er dødeligheden meget høj blandt børnene.

Det kræver ikke meget viden at kunne give en hjælpende hånd i både skoler og børnehaver, og ofte er det en hjælp blot at komme og vise menneskelighed og kærlighed, da mange børn er ramt af traumer og blot har brug for inspiration og opmærksomhed.

Under opholdet som frivilligt arbejde vil man ofte få tilbud om at komme med på ture med surfing, skydiving, safariudflugter og mange andre adventureaktiviteter, så detet kan også give oplevelser for livet.