Fordele med ferielejligheder i København

Det kan være ret dyrt for en familie at bo på hotel midt i en storby, hvor man ønsker at bruge nogle dage på at opleve byens mange tilbud og seværdigheder. København er ingen undtagelse, men her kommer der en beskrivelse af en alternativ overnatningsmulighed, der sikrer luksus og komfort på en perfekt beliggenhed og til attraktive priser. Det drejer sig om ferielejligheder i København, hvor man kan bo i samlet som en familie eller måske nogle arbejdskollegaer. Charlottehaven på Østerbro er et nyt tilbud på ferielejligheder i København, hvor man bor centralt på en skøn og rolig beliggenhed tæt på alting.

Overnatningsmuligheder i storbyerne

Man kan som regel finde indkvarteringsmuligheder i storbyerne i alle prislejer og kvaliteter, da man ofte får, hvad man betaler for. Det er billigere at bo i campingvogn eller telt lidt udenfor byen frem for et luksushotel inde i midtbyen på den bedste beliggenhed.

En anden mulighed er at booke et hotel eller en kro, men disse er generelt ret dyre steder at bo, og værelserne indbyder sjældent til meget andet end et bad, se TV og sove. Man føler sig sjældent hjemme på et hotelværelse, da disse ofte kun har en praktisk funktion som overnatningssted. Det samme gælder bed-and-breakfast og private værelser til udlejning, og det skyldes jo de dyre grundpriser i storbyerne, hvor man udnytter hver kvadratmeter.

Derfor er Charlottehaven fuld af fordele

Hvis man er nogle stykker, der skal opleve København i en periode, så kan Charlottehaven tilbyde herlige ferielejligheder i København, således man kan nyde opholdet i fulde drag. Der er hyggeligt udenfor i form af en stor gårdhave med naturlegeplads for børn, hvor der er mulighed for at spise medbragt mad. Man kan også føle hjemlig hygge oppe i lejligheden, der jo består af separate soveværelser forbundet med et stort moderne køkken, hvor man selv kan tilberede sin mad ligesom derhjemme.

Man kan slappe af inde i den store dagligstue, hvor der eventuelt kan findes legetøj og aktiviteter til børn. Hver lejlighed har i øvrigt en stor altan med havudsigt, så man kan virkelig nyde at opholde sig i lejligheden og føle sig lidt hjemme, selvom man befinder sig i en storby langt hjemmefra. Desuden findes der disse faciliteter ved de fleste ferielejligheder i København:

  • Internet forbindelse.
  • Billigere pris pr. kvadratmeter end traditionelle hotelværelser.
  • Mere hjemlig hygge med dejlige omgivelser.
  • En rolig og central beliggenhed.
  • Alt i hårde hvidevarer.
  • Fitness center og health club.
  • Café.
  • Mulighed for at låne mødelokaler.