Krydstogt oplevelser med Oslobåden minicruise

Især i ferierne har man ofte behov for et komme en smut hjemmefra og slappe af under komfortable ophold. Man har sikkert mange gange taget på sommerhusferie, feriecenter eller på en charterrejse, men de færreste har været på en rigtig krydstogtrejse, da disse er meget kostbare.

Man kan nu tage på et mindre krydstogt hos DFDS med Oslobåden minicruise fra København til Oslo og få masser af sjove oplevelser ombord samtidigt med man nyder den fantastiske udsigt og den friske havluft ombord.

Man finder flere oplysninger om Oslobåden minicruise på DFDS hjemmeside herunder priser, tilbud, afgange og de luksuriøse forhold til passagererne ombord på krydstogtsskibet.

Fakta om krydstogtet

Selve overfarten fra København starter kl. 16.30, og man ankommer så til Oslo kl. 10 den efterfølgende morgen. Visse gæster har medbragt egen bil og måske campingvogn, da de kun har anvendt luksusfærgen til at komme til Norge på en nem og komfortabel måde, mens de resterende passagerer nyder en kort ferie i Oslo på 7 timer, idet de så vender tilbage til færgen, således man kl. 17 kan sejle fra Odense og ankomme til København den efterfølgende morgen.

Mange par vælger Oslobåden minicruise, idet man på den måde får en romantisk rejse sammen under meget luksuriøse forhold med masser af mulighed for forkælelse af sanserne. Det kan også være en mulighed at tilbyde hele familien, da man dels får en herlig overfart med masser af aktiviteter ombord samt en miniferie i Oslo.

Normalprisen ligger på 398 kr. pr. person for Oslobåden minicruise, men man kan købe billetter til 99 kr. i april måned 2017, da DFDS fejrer 150 års fødselsdag og fejrer dette med passagererne. Ombord kan man slikke sol på soldækket og hoppe i en af de mange swimmingpools, sauna, jacuzzi og andre wellness tilbud.

Børnene har masser af muligheder for at lege med spil og legetøj i Bubble Zone, hvor der er klubber, pirater og andre events. Man kan handle toldfrit i taxfree shoppen, og man kan spise lækkert mad i forskellige restauranter og caféer ombord.

Om aftenen er der diskotek samt levende musik og dans, og man kan også prøve lykken i Kasino lokalet. Under hele overfarten har man fået tildelt en kahyt med havudsigt, således man til enhver tid kan slappe af og hvile ud.

Miniferien i Oslo

Det gælder jo om at udnytte tiden optimalt i Norge, da man kun har 7 timer til at besøge seværdigheder, handle i butikker og indkøbscentre, se parker, museer, bygningsværker og lignende attraktioner, og man kan endda hente en App om Oslos seværdigheder til sin mobiltelefon, således man nemt kan finde rundt.

Mange vælger at tage på en guidet bustur gennem byen, da man kan vælge en kortere tur på et par timer, men man kan også tage de mere intensive busture med 4 eller 5 timers varighed, således man oplever hovedparten af Oslos mange seværdigheder.

I månederne mellem december og marts vælger mange at besøge Navisen Skøjtebane ved Karl Johan samt Oslo Vinterpark, hvor der er rig mulighed for at kælke og stå på ski. Om sommeren går mange på havnen for at betragte det spektakulære nye operahus samt for at købe friske rejer ved rejebådene.

I Karl Johan Gate kan man finde masser af butikker med designervarer og mærkevarer, og der findes også mange forskelligartede restauranter og caféer i byen.