Tag på opdagelse i Vietnam

Hvad enten du skal planlægge en vinterferie med afslapning eller en lang sommerferie med familien, kan dine øjne roligt lande på Vietnam som destination. Det er nemlig et fantastisk rejsemål der giver jer alle en oplevelse for livet.

Hvis du gerne vil have inspiration til at planlægge en ferie fyldt med gode minder, så læs med her.

Den indledende planlægning

Der er meget man skal have styr på når man drømmer om en eller flere rejser til Vietnam. Du kan både vælge at få hjælp af et rejsebureau – men med den rette research og tålmodighed, er det også muligt at planlægge turen på egen hånd.

Hvornår er det bedst at rejse?

I bund og grund handler det selvfølgelig om hvad I gerne vil opleve. Generelt anbefales det at planlægge sin regne fra november til april. Her er vejret nemlig ofte både tørt og mildt. Men vil I eksempelvis gerne opleve rismarkerne i den nordlige del af landet, kan det være en fordel at rejse i september eller oktober. Her står rismarkerne ofte flotte og gulbrune.

Hvad skal I besøge i Vietnam?

Vietnam er et meget stort land med mange forskellige steder og seværdigheder man kan besøge. Nogle af de mest populære destinationer er Hanoi, Halong Bay, Hoi An og Ho Chi Minh City. Uanset hvor I vælger at rejse hen, vil I med garanti møde en skøn blanding af historie, kultur og skøn og anderledes natur.

Når I er afsted på ferien

Når planlægning er ordnet og I endelig skal afsted på jeres livs oplevelse – hvad kan I så forvente? Det hele afhænger selvfølgelig af hvor længe I skal være afsted på turen, hvor mange mennesker i er og om I både er voksne og børn med på rejsen.

Hvordan kommer I rundt?

Hvis I skal være afsted i mere end en uge, er det oplagt at udforske forskellige dele af landet. I har mulighed for at rejse med både bus eller tog. Men det er også oplagt at tage en bådtur langs en af de smukke floder – eller køre fra sted til sted med privatchauffør.

En ferie til hver en smag

Vietnam er kendt for at byde på en lang række oplevelser. Lige fra smukke strande og frodige rismarker til travle byer og historiske seværdigheder. Det er er derfor rig mulighed for at kombinere en storbyferie med afslapning i naturskønne områder efter et par hektiske dage.