Den perfekte ferie for hele familien i badeland

Det er mere eller mindre et krav i familien, at man hvert år skal rejse sammen på ferie for at komme væk hjemmefra og for at hygge sig sammen som en familie under afslappede forhold og gerne i attraktive omgivelser. Det er ikke specielt billigt at tage på en charterferie, da feriestedte samtidigt skal have aktiviteter for både børn og voksne, og hvordan få man så flest ferieoplevelser for pengene? Et godt forslag kunne være at tage på en kør-selv-ferie til et badeland i Danmark, da man her kan finde spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien.

Oplevelser i feriecentre med badeland

Den danske sommer kan slet ikke måle sig med de herlige varme og solrige strande nede sydpå langs Grækenland, Spanien og Middelhavskysterne, men i Danmark findes der faktisk flere feriecentre, hvor en familie kan hygge sig indendørs i skønne omgivelser, hvor man har arrangeret masser af faciliteter til børn og voksne i alle aldre. Fordelen ved at bo i en lejlighed på et feriecenter er, at man altid kan slappe af og selv bestemme tempoet, og når man har lyst kan man jo nyde stedets mange tilbud.

De fleste feriecentre ligger ude ved kysterne, hvor man altså både kan nyde den friske luft, naturen og stranden, og man kan også tage bilen og besøge de nærliggende turistattraktioner i området. I selve feriecentret findes der både indkøbscentre, caféer og restauranter, så her kan man faktisk opholde sig under hele ferien.

Mange voksne kan slappe af og endda nyde stedets rekreative wellness tilbud, mens børnene helst vil lege med de mange former for spil og legepladser på stedet. Visse feriecentre har eget badeland, som er et separat indendørs center med swimmingpools og vandrutsjebaner til både erfarne og begyndere, og klimaet er varmt og subtropisk året rundt uanset det ustadige danske sommervejr.

Beliggenhederne for badelande i Danmark

Alle kan få en herlig ferieoplevelse og badeferie et feriecenter med Badeland, så derfor bør man overveje badeland hos Danland, der har ikke mindre end 28 feriecentre rundt omkring i Danmark, hvoraf de 9 af disse har eget badeland. Disse badelande ligger i Jylland langs disse kystbyer:

  • Hejlsminde
  • Klitten i Søndervig
  • Rømø Resort
  • Ho
  • Bork Havn
  • Gråsten
  • Hirtshals
  • Vigsø
  • Søndervig
  • Blokhus

Man kan altså nemt, hurtigt og billigt tage på en badeferie her i Danmark, hvor alle kan slappe af sammen i hyggelige omgivelser med masser af muligheder for underholdning og for at møde nye venner.