Find billige afbudsrejser til Gran Canaria

Mange rejser hvert år ned til de varme lande for at nyde solen og stranden samt naturoplevelserne i det herlige klima nær Ækvator, og mange vælger at rejse til De Kanariske Øer, der er spansk ejede og ligger syd for Spanien nær Marokko i Afrika. Øgruppen består af mange små charmerende øer, der alle lever af turisme, og den mest populære ø er Gran Canaria, men Tenerife er også meget yndet som turistmål.

Turisterne fortrækker at rejse på charterferie, da man så ankommer til et luksushotel, hvorefter man frit kan nyde stedets attraktioner og tilbud. Her kommer der gode råd om, hvordan man nemmeste og billigst finder gode ferierejser, idet man jo bør overveje de helt billige afbudsrejser til Gran Canaria.

Begrebet afbudsrejser

De fleste har sikkert hørt om begrebet afbudsrejser, der faktisk dækker over flere ting, hvilket vil blive forklaret her. Kort fortalt findes der 2 typer billetpriser hos de fleste flyselskaber nemlig:

  1. Normalpriserne
  2. Afbudsrejserne

Normalpriserne er den faktisk markedspris, og den tager hensyn til udbud, efterspørgsel, højsæson og lignende, og her finder man rejser året rundt til alle mulige ferie destinationer. Afbudsrejserne er væsentligt anderledes, da de dels er mere begrænsede i antal destinationer men også med datoerne, der normalt ligger tæt på afgangsdatoen lige fra 1 måned før til dagen før afrejsen.

Prisen på afbudsrejser ligger ofte 25 % under normalprisen, men hvis man ser på afbudsrejser med kun 1-2 dages varsel, så kan man nogle gange spare 50-75 % på prisen. Flyselskabet ønsker ikke at flyve med tomme sæder i flyet, og rejsebureauet har som regel også booket hotellet i forvejen, således det er bedre at sælge de resterende pladser billigt frem for at få ingenting for dem.

Afbudsrejserne svinger meget i pris og udbud, således man dagligt bør tjekke for at finde de aktuelle afbudsrejser til din favoritdestination. Det bedste udvalg finder man især hos de store flyselskaber som Spies Rejser, der averterer med masser af billige afbudsrejser til Gran Canaria på deres hjemmeside.

Afbudsrejser opstår dels på grund af folk der må afbestille rejsen kort tid forinden grundet arbejde, sygdom, dødsfald og lignende omstændigheder, men afbudsrejser omfatter også de flyrejser, som man ikke har kunnet sælge i forvejen.

Ferieparadiset Gran Canaria

Man kan på nettet finde billige afbudsrejser til Gran Canaria for under 600 kr. pr. person, og det er virkelig en billig måde at holde ferie på, da man både finder sol, palmer og gyldne badestrande på ferieøen Gran Canaria. De største attraktioner på Gran Canaria er nok disse:

  • Holiday World Tivolipark i Maspalomas har både rutsjebaner, skydetelte, karruseller og pariserhjul, men også et stort indendørsområde med bowlinghal, spillehaller, restauranter og natklubber.
  • Sioux City western by i San Agustin er en vaskeægte western by med alle de kendte huse fra western film såsom saloon, sherif kontor, kirke mv.
  • Aqualand Vandland i Maspalomas har 33 rutsjebaner og flere pools.
  • Palmitos Park i Maspalomas med sine populære papegøje og delfinshows.
  • Angry Birds Activity Park med de kendte Angry Birds figurer.