Spar mange penge med feriehusudlejning

Hvis man selv ejer et godt feriehus eller sommerhus, så kan man dels tage hertil og holde ferie flere gange om året, og man kan også låne det ud til andre i familien, men det smarteste er feriehusudlejning, hvor man udlejer sit feriehus i de ledige perioder, således der kommer en stabil lejeindtægt ind, der endda er skattefri for de første 21.000 kr. vedkommende. Hvis man ikke har adgang til et feriehus, så kan man altid leje et, hvilket ikke behøves koste en formue, hvis man lige undersøger markedet først. Ved at leje udenfor højsæsonen eller finde afbudsudlejninger kan man få fat i nogle store og pragtfulde sommerhuse til en meget lav pris, der kan starte helt nede fra 1.000 kr. om ugen at leje.

Fordele ved en sommerhusferie

Kort fortalt opnår man på en sommerhusferie en langt billigere pris pr. person frem for de fleste andre feriemuligheder (hotel, kro, charterrejse, feriecenter, camping), da et sommerhus netop har plads til rigtig mange mennesker også til overnatning på grund af hemse i huset. På den måde kan man deles om husets mange faciliteter, der i bedste fald kan omfatte både swimmingpool, spa, sauna, solarium, brændeovn, satellit TV, internet, diverse spil og lege, og man kan også nyde den nærliggende natur herunder skov og strand. Man kan medbringe bil direkte hen til sommerhuset, så man kommer nemt rundt i området, når man skal på eventyr og se attraktioner, ud at spise eller blot handle varer ind. I et sommerhus kan man finde fred og ro, hvis man har brug for dette, og man kan endda tage familiens kæledyr med på turen, så generelt er der masser af fordele ved at vælge feriehusudlejning.

Find et passende feriehus på nettet

Feriehusudlejning foretages nemmest hos DanCenter, der har omkring 9.000 feriehuse til udlejning, og da de er meget forskellige med hensyn til beliggenhed, størrelse, pris, og faciliteter. Så kan man faktisk nemt og hurtigt finde et udvalg, der præcist passer til netop jeres ønsker. Man behøves ikke bladre gennem alle 9.000 feriehuse for at komme frem til det mest passende, idet man blot vælger:

  • Lejeperioden.
  • Husets beliggenhed.
  • Husets størrelse (antal sovepladser).
  • Husets faciliteter og tilbud.
  • Husets afstand til den nærmeste strand.
  • Om man vil medbringe kæledyr (hund og kat).

Herefter får man en liste over feriehuse, der passer til jeres ønsker, og disse er listet efter størrelsen på lejeprisen.