Top fem over billige rejser i 2017

At finde billige rejser i 2017 er nemmere end nogensinde. Rejsemål rundt om i verden venter bare på, at du kommer og besøger dem. Den store mængde af muligheder kan være temmelig overvældende. Så derfor finder du nedenfor 8 billige rejser, hvoraf nogle formentlig vil overraske dig.

Fem overraskende billige rejsedestinationer

  1. Grækenland: Det er ikke kun et af de smukkeste steder i verden, det er faktisk også billigt. Den græske økonomi har haft nogle kampe på seneste, hvilket har kørt priserne ned over hele landet. Mens det har været hårdt for grækerne, betyder de lave priser, at du kan strække dine rejse dollars endnu længere.
  1. Jamaica: Berømt for sine smukke strande, turkisblå vand og gæstfrihed, er Jamaica et af de fedeste rejsemål i verden. Intet slår afslapning på de flotte strande og en kølig drink i hånden under den varme jamaicanske sol. Men der er selvfølgelig mere at foretage sig end bare at ligge på stranden. Du kan køre gennem de frodige grønne bjerge eller flyde ned i Martha Brae-floden på en flåde.
  1. Mexico: Hvert år er Mexico på listen over billige steder at rejse, men det betyder ikke, at det ikke er det værd. Der er masser at foretage sig i Mexico, lige fra en tur til stranden, shopping, historiske seværdigheder, naturlivet og meget mere. Mexico består af højsletter med subtropisk klima omgivet af bjergkæder, hvor vejret er noget koldere. Derudover er der lavlandet langs kysterne, hvor klimaet er tropisk og fugtigt med temperaturer over 25 grader det meste af året.
  1. Belize: Fjerde rangerende på listen over billige rejser, er Belize. Dette lille subtropiske land bliver mere og mere populært på grund af dets smukke naturlige miljø, langsomt tempo og overkommelighed. Som en ekstra bonus er engelsk et af landets officielle sprog, hvilket gør det let for engelsktalende turister at kommunikere. De caribiske farvande er meget varme i sommersæsonen, op til 30 grader, så sommeren er en god tid til at nyde nogle af Belizes mest populære aktiviteter som svømning, dykning, snorkling og fiskeri.
  1. Cambodja: Hvis du leder efter billige rejser, behøver du ikke kigge længere end Cambodja. Det er et af Sydøstasiens smukkeste rejsemål, og det byder på en overflod af billige transportmuligheder, når du kommer derhen. En anden måde at tjekke Cambodja ud på, er ved at leje en mountainbike. Cykling giver dig en fantastisk mulighed for at se landskabet og virkelig interagere med det cambodjanske folk. Vejene er ru, men det tilføjer blot til eventyret. Rejsende vil også finde vand taxier og indenlandske fly, der er tilgængelige, selvom landet er ret lille.

Book en billig rejse hos Spies

Du kan booke en billig rejse til en af de ovenstående destinationer gennem Spies lige her. De har indkvarteringer flere steder i landende i forskellige prisklasser, så det burde være muligt at finde noget til en fornuftig pris.